Friss topikok

  • vomit: pontosan kiszamithatoan ugyanugy kamuztak/nak, mint a csernobili kiborulasakor: Scientific Paper:... (2012.09.18. 19:27) TÁJÉKOZTATÁSPOLITIKA: CSERNOBIL ÉS FUKUSIMA.
  • szekertabor: Mik legyenek az általános iskolai oktatás fő céljai? provo.blog.hu/2011/07/06/mi_legyen_az_altala... (2011.07.12. 16:07) ÉVNYITÓ

Linkblog

camp

r+r = radikális és reagál

MEGHALT GARAS DEZSŐ

2012.01.02. 09:03 | virág andrás | Szólj hozzá!

 
Egyike volt a felejthetetlen színész-óriásoknak. Egész pályafutásán keresztül meg tudta őrizni leírhatatlan, teljesen egyedi stíluskarakterét, ami minden pillanatában és minden szerepében a tragédia és a komédia határán mozgott. Mindent látott a világból, megbocsátó, nagyvonalú humanizmusa, kedvessége szinte vonzotta a közönség szeretetét. Soha nem pótolható és soha el nem felejthető kincse a magyar színművészetnek. Isten nyugosztalja és mindent köszönünk neki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://camp.blog.hu/api/trackback/id/tr983512788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása